Time: 12:50 for 13.00-17:00
CoDA UK is holding its quarterly business meeting which is open to members from all the national meetings and representatives of regional groups.
Join us online/by phone to discuss national CoDA business and share news from your groups. Group Service Representatives (GSRs) are able to vote on any motions proposed.
The meeting will follow the successful recent format of 10 minutes per agenda item, with 30 second shares from each member before a vote is taken, if one is required. Please note that there is not enough time in the meeting to go through the written reports in detail so we ask all members to come prepared, having read the reports and agenda items in advance, so that we have time for questions in section 5, and sharing and reflection during each agenda item.
One paper will follow during the week and this will be added below.
We ask members to consider agenda item 3 to see if they can offer service at this meeting – as our previous secretary has now finished her role, we will need someone to take notes.
|1 – Welcome, moment’s silence, Preamble, 12 Steps, 12 Traditions, 12 Service Concepts and sharing guidelines.|
Reminder of 30 second time out with serenity prayer if anyone requests. 20 mins
|1.00 – 1.20pm|
|2 – Introductions and Feelings check with meetings info from General Service Representatives (GSRs) and AOB requests from any attendee who wishes to have an issue discussed that isn’t on the agenda. 20 mins||1.20-1.40pm|
|3 – Request for a member to take minutes and agreement on how this will be done 10 mins||1.40-1.50pm|
|4 – Voting entity established and appointment of a|
spiritual time keeper 5 mins
|5 – Reports and updates from members in service|
circulated in advance – are there any questions arising from these? 20 mins
b. Literature Secretary
c. Sponsorship Committee
d. Contacts Management working group
e. London & SE Region (LSER) – verbal report from
meeting 10th April 2021 and background document
f. North Region draft minutes – NSC to note, especially the discussions held about the three AOB items which
they would like to share with the wider fellowship
|1.55 – 2.15pm|
|6 – Treasurer proposals: 30 mins|
a. Zoom subscription renewal – vote
b. Set up Paypal or Givt account – discussion and vote
c. Lloyds Bank signatories – discussion for guidance
|2.15 – 2.45pm|
|7 – Public Information (PI) proposals – discussion|
and votes 20 mins
a. Introduction of a formal PI budget
b. Set up simple way for groups to engage with PI work
|2.45 – 3.05pm|
|Break||3.05 – 3.20pm|
|8 – CoDA UK to register as a charity – discussion and|
vote 10 mins
|3.20 – 3.30pm|
|9 – Service positions – discussion and votes 30 mins|
a. Service role job descriptions
b. Service role service role length, vacancies and
c. Role of trusted servants
|3.40 – 4.00pm|
|10 – Service positions available – discussion and|
votes 30 mins
a. PLI coordinator – Nomination received and role
b. Secretary – role description attached, nominations
c. Chair – Handover proposal attached and role
description to be added here before meeting;
|4.00 – 4.30pm|
|11 – Confirm future meeting dates & times –|
discussion and vote 10 mins
|4.30 – 4.40pm|
|12 – AOB 15 mins||4.40 – 4.55pm|
|13 – Close – Promises and long form Serenity|
Prayer 5 mins
|4.55 – 5pm|
The draft agenda has been produced by the chair and proposal secretary, in consultation with other trusted servants as required, and will be available here on 24th/25th April.
How to join the meeting:
The meeting is open to all members, not just GSRs, using the Zoom details below.
Join Zoom meetingNB: The vote which was taken at the NSC last year to use Teams for an NSC meeting will be revisited in May, due to a change in circumstances.
Meeting ID: 857 1637 8916
Or dial on one of the numbers below
+44 330 088 5830, +44 131 460 1196 , +44 20 3481 5237,
+44 20 3481 5240, +44 20 8080 6591, +44 20 8080 6592